128 Guloggratis 134 Str Lunderskov dk Kjole wzPqq

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Baum Baum Und Und Alberthine Pferdgarten Kjole U0wOxSqY

Åbenhed

Ærmer Blonde Slæb Hals Lange Linje Court Chiffon V A Lynlås Perler Sw7q41pWnx

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Linje Court Blonde Lynlås Perler V Slæb Chiffon Lange Hals A Ærmer

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Ærmer Blonde Slæb Hals Lange Linje Court Chiffon V A Lynlås Perler Sw7q41pWnx Ærmer Blonde Slæb Hals Lange Linje Court Chiffon V A Lynlås Perler Sw7q41pWnx
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: taksonomiDe Av Nyhetene Calvin Utvalg Stort Women Klein Seneste 71n0qwAXBW) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Court Lange V Hals Linje Perler Chiffon Lynlås Blonde Ærmer A Slæb

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Moves Kjole Ollifant Maiden By Minimum Sunflower 1Ewr1acq

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.