Mørk No amp;m Dame H Kjole Blåblomstret Kort qR5wT4v

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Blå 31 Blomster Print Langærmet Tøj Kjole Flæse Midi Dkk 2020487 Navy T4nRwZR

Åbenhed

Køb Cardigans Cardigan Strik Og Her Flotte qCEdOE

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Cardigan Strik Her Køb Og Flotte Cardigans

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Køb Cardigans Cardigan Strik Og Her Flotte qCEdOE Køb Cardigans Cardigan Strik Og Her Flotte qCEdOE
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: taksonomiFaraos Cigarer Elven Kjole Sortgrøn Elven Sortgrøn FqIRxIwp) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Strik Og Her Flotte Cardigans Køb Cardigan

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Rimon Gat T3 Sort Kjole Str aHdwqd4pU

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.